Blogi

Viimeiset 5

Mistä näitä koulun kehittämisehdotuksia oikein tulee?Tampereen kaupunki oikaisi virheensäKoulutus on myös turvallisuuspolitiikkaaOnko dosentti Kallialan varhaiskasvatusmalli selvitetty?Valvonta hyvä - luottamus paras

Arkisto

Mistä näitä koulun kehittämisehdotuksia oikein tulee?

28.03.2015

Ministeri Kiuru on esittänyt, että jokaiseen Suomen 2700 kouluun on tulossa kehittäjäopettaja, joka auttaa koulua parantamaan opetusta.

Kahdenkymmenen vuoden koulukokemuksella väitän, että meillä on koulut täynnä kehittäjäopettajia. Ei tässä mitään uutta koordinaattoria tarvita. Ennemminkin lähtisin pohtimaan, miten opettajan työnkuvaa ja työaikaa kehitettäisiin siihen suuntaan, että oman työn kehittämiseen olisi enemmän aikaa ja mahdollisuuksia.

Koulussa, jos missä, pätee vanha viisaus: ei kannettu vesi kaivossa pysy. Koulun toimintakulttuuria pitää kehittää sisältä päin ja se on jokaisen työyhteisön jäsenen tehtävä. Nykyinen pidettyihin oppitunteihin perustuva palkanmaksujärjestelmä ei tue työyhteisöjen kehittämistyötä. Opettajat tarvitsevat yksinkertaisesti aikaa tähän työhön. Tarvitsemme nyt kunnollisia kokonaistyöaikakokeiluja ja huolellisen keskustelun sen hyödyistä ja haitoista. Itse suuntaisin kehittäjäopettajiin suunnitellut miljoonat kokonaistyöaikakokeiluihin.

Facebook

27.03.2015 / Miia-Hannele on monessa mukana. Arvostan suuresti sitä, että elämän ruuhkavuosissa hän uhraa aikaansa ja energiaansa vaalikampanjaani....

Lisää

Blogin uusin

Mistä näitä koulun kehittämisehdotuksia oikein tulee? / 28.03.2015

Ministeri Kiuru on esittänyt, että jokaiseen Suomen 2700 kouluun on tulossa kehittäjäopettaja, joka auttaa koulua parantamaan opetusta.

Kahdenkymmenen vuoden koulukokemuksella väitän, e...

Lisää

Instagram

Twitter

28.03.2015 / Mistä näitä koulun kehittämisesityksiä oikein tulee? - LeenaKostiainen http://t.co/AEwkuLAqwJ

Lisää

Tapaa Leena

Kierrän ympäri Pirkanmaata.
Seuraavana:

31.3.klo 15-16.30 Leenan synttärikahvit, Korjaamo-kahvila Hallituskatu 11
31.3. klo 17-19 Kaikkien vaalit-paneelikeskustelu Hervannassa


Tule juttusille!

Tue toimintaa

Haluatko olla osaltasi mukana vaalityön tekemisessä? Voit lahjoittaa kampanjaan. Pienelläkin avulla on merkitystä.

Tilinumero:
FI65 5730 0820 6459 49

Pirkanmaan ystävät ry